ZF 24

Municipalitatea a inceput preluarea parcarilor administrate de Dalli

17.07.2009, 12:28 32

Angajatii Directiei Parcari din cadrul Administratiei Strazilor din Capitala au inceput, vineri dimineata, preluarea celor peste 3.000 de locuri de parcare exploatate pana acum de Dalli Exim, pentru 18 amplasamente cu aproximativ 360 de locuri parcarea urmand sa fie gratuita timp de o luna, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat de vineri al Primariei Capitalei, angajatii Directiei Inspectie si Control, ai Administratiei Strazilor, ai Directiei de Infrastructura, juristii municipalitatii, asistati de politisti comunitari, jandarmi si reprezentanti ai Politiei Capitalei si Brigazii Politiei Rutiere au inceput, vineri, actiunea de eliberare si preluare a bunurilor apartinand domeniului public al Municipiului Bucuresti.

Municipalitatea preia 100 de amplasamente, cu peste 3.000 de locuri de parcare, care pana in prezent au fost exploatate de societatea Dalli Exim. De unde va incepe preluarea parcarilor Dalli, aflati pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO