ZF 24

Nidera face primele investiţii în infrastructură după 11 ani de comerţ: depozite în Dolj, Olt şi Teleorman

Nidera face primele investiţii în infrastructură după...

Autor: Gabriel Razi

30.06.2013, 21:34 705
Nidera, trader olandez de materii prime agricole cu afaceri locale de 65 milioane de euro anul trecut, a început construcţia a trei baze de preluare a cerealelor în localităţile Băileşti (Dolj), Studina (Olt) şi Alexandria (Teleorman), potrivit informaţiilor din dosarele depuse la filialele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediul (ANPM).
 
Capacitatea cumu­lată a celor trei uni­tăţi de stocare se ridică a circa 56.000 de tone, ceea ce în­seam­nă o investiţie totală de 7-8 mil. euro, potrivit calculelor ZF.
 
Proiectele de infrastructură de depozitare derulate acum de Nidera sunt primele investiţii făcute pe piaţă locală de companie, care este prezentă în România din 2002. Până acum compania şi-a construit operaţiunile pe baza parteneriatelor cu alţi jucători. Recent, Nidera a suferit şi o schimbare la nivel de top management, fotoliul lui Victor Beznea fiind ocupat acum de Gaston Figarrota, omul de afaceri român alegând să plece din companie pentru a începe un proiect antreprenorial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO