ZF 24

Noua femei care credeau ca se afla intr-o emisiune Big Brother au fost salvate de politie dupa doua luni

Noua femei care credeau ca se afla intr-o emisiune Big Brother au fost salvate de politie dupa doua luni

Foto: DHA

11.09.2009, 14:57 42

Noua femei, care au fost pacalite ca participa la un realityshow de tip Big Brother au fost salvate dintr-o vila din Istambulde politia turca dupa doua luni in care au fost inchise, a declaratjoi un purtator de cuvant al politiei, informeaza Reuters.

Camerele au filmat cele noua femei 24 de ore pe zi, transmitandpe internet imaginile utilizatorilor care erau dornici sa plateascapentru acces.

Femeile, toate din Turcia, au raspuns unei reclame publicate inziare in care erau cautati concurenti pentru un show in stilul "BigBrother".

"Parintii femeilor au chemat politia dupa ce nu au mai auzitnimic despre ele. Politia militara a investigat situatia la fatalocului si a auzit femeile tipand din interior", a declaratpurtatorul de cuvant.

Politia a arestat trei barbati. Conform publicatiilor turce,femeile au semnat un contract prin care au fost de acord sa nu aibaniciun contact cu familiile lor, in cazul in care vor pleca maidevreme decat au convenit urmand sa plateasca o amenda de 50.000 delire turcesti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels