ZF 24

Noua modă în training prin joacă: cum pot ajuta caii la formarea de lideri

Autor: Octavian Calei

26.11.2013, 00:05 268
Industria de training a început să îşi diversifice din ce în ce mai mult oferta de programe pentru manageri, astfel că o nouă modalitate apărută pe piaţă pentru a dezvolta competenţele de leadership este interacţiunea managerilor cu caii, fără ca acesta să fie totuşi un exerciţiu de echitaţie.
 
„Între un cal şi un manager se va alege întotdeauna un lider. Caii trăiesc şi ei în organizaţii foarte complexe, au un lider pe care îl urmează şi care le apără interesele“, a explicat Corina Ciobanu, partener în cadrul proiectului de training prin cai HorseEye, prezentă ieri la emisiunea de business ZF Live.
 
Un astfel de training costă  circa 5.000 de euro pentru un grup format din opt persoane şi se adresează mai ales managerilor aflaţi în poziţii de top, potrivit revistei Business Magazin.  Programul constă în exerciţii la sol bazate pe comunicarea cu animalul într-un spaţiu de dresaj al cailor care este acoperit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24