ZF 24

O româncă de 30 de ani va conduce vânzările de asigurări de grup ale Marsh în Europa de Est

Daniela Bărbieru

Daniela Bărbieru

Autor: Corina Mirea

04.09.2014, 00:00 4525

Marsh, cel mai mare broker de asigurări specializat pe segmentul corporate, a promovat-o pe Daniela Bărbieru în funcţia de director de vânzări al diviziei de employee benefits (asigurări încheiate de companii pentru angajaţi) pentru Europa Centrală şi de Est. Totodată, ea îşi va păstra şi poziţia deţinută anterior, astfel că va coordona şi operaţiunile de asigurări de grup din România.

Daniela Bărbieru, 30 de ani, este absolventă de contabilitate şi informatică de gestiune la Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE) şi şi-a început cariera profesională ca junior broker pentru firma London Brokers, unde a rămas timp de aproape un an, potrivit informaţiilor de pe profilul personal de Linkedin, reţea de socializare de business. Ulterior, în vara anului 2004, s-a angajat la Marsh ca account manager. Anul trecut, Marsh a intermediat prime în valoare de 243 de milioane de lei, care i-au adus un profit de 5 milioane de lei.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO