ZF 24

Oltchim scoate din nou la licitatie fabrica de conserve, pentru 5,6 mil. euro

02.07.2008, 14:46 29

Combinatul chimic Oltchim va organiza, la finele lunii iulie, o noua licitatie cu strigare pentru vanzarea fabricii de conserve Conservil din Raureni, judetul Valcea, si a unor stocuri de produse finite, la un pret de pornire de 20,52 milioane lei (5,6 mil. euro), potrivit unui anunt al companiei, publicat pe site-ul propriu.
Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT) a inregistrat in primul trimestru din acest an pierderi de circa 1 mil. euro (3,6 mil. lei), comparativ cu un castig net de 1,67 mil. euro (5,6 mil. lei) in primele trei luni din 2007. Pierderile inregistrate de Oltchim in primele trei luni din 2008 au fost cauzate in totalitate de rezultatele negative ale subunitatilor companiei din domeniul agroalimentar, care au influentat in sens negativ rezultatul Oltchim cu 1,8 mil. euro (6,6 mil. lei). Cea mai mare parte a acestor pierderi, respectiv 1,5 mil. euro (5,6 mil. lei), au provenit din activitatile complexului de pasari Avicola Babeni si Fabrica de Conserve Raureni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO