ZF 24

Orban: Impozitul forfetar a fost unul criminal. Cota unica va fi mentinuta

25.11.2009, 13:51 19

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri,dupa semnarea acordului Antonescu - Geoana, ca va fi pastrata cotaunica de impozitare, urmand ca intr-un context economic potrivit sase asigure inclusiv o reducere a acesteia sau a contributiilorsociale sau a TVA, informeaza Mediafax.

Intrebat daca va fi păstrata cota unica de impozitare, Orban araspuns afirmativ. El a adaugat ca, in contextul economic potrivitva fi asigurata "chiar si o reducere fie a cotei unice, fie acontributiilor de asigurari sociale, fie a TVA-ului". "Se vastabili, in mod evident, in momentul in care ne vom aseza cucreionul in mana si vom elabora programul de guvernare", a mai spusel.

Intrebat daca vor fi si discutii in legatura cu eliminareaimpozitului forfetar, liderul liberal a raspuns de asemeneaafirmativ. "Impozitul forfetar s-a dovedit a fi practic un impozitcriminal care a inchis peste 120.000 de firme si a trimis in somajpeste 250.000 de oameni".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO