ZF 24

OTP a înfiinţat la Bucureşti un centru de educaţie financiară în care a investit 600.000 de euro şi către care va direcţiona anual 250.000 de euro

OTP a înfiinţat la Bucureşti un centru de educaţie...

Autor: Anelis Baciu

05.10.2017, 22:32 504

OTP Bank, divizia locală a grupului maghiar cu acelaşi nume, a înfiinţat la Bucureşti un centru de educaţie financiară nonformală -OK Center- după o investiţie de 600.000 de euro. OK Center este primul centru de educaţie financiară nonformală din România. OTP mai are un astfel de centru şi la Budapesta.

„Produsele bancare sunt tot mai variate şi mai complexe. Chiar şi pentru clienţii educaţi din punct de vedere financiar alegerea produsului bancar potrivit poate fi o decizie dificilă. Considerăm că prin doar educaţie financiară clienţii pot înţelege mai bine riscurile la care se expun şi pot afla ce produse financiare li se potriveşte. Băncile nu trebuie să se limiteze doar la explicarea riscurilor, trebuie şi să protejeze clientul”, a afirmat Sandor Csanyi, şeful OTP Group, care a participat la inaugurarea OK Center.

Anual banca va îndrepta 250.000 de euro pentru a susţine activitatea centrului care va avea 12 angajaţi full-time, dintre care 8 traineri – 5 certificaţi pentru a susţine cursuri pentru copii şi trei pentru a susţine cursuri destinate adulţilor. Beneficiari ai cursurilor vor pot fi şi antreprenori, dar investitori români.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO