ZF 24

OTP Bank Romania va putea da credite prin programul "Prima Casa" dupa 15 august

OTP Bank Romania va putea da credite prin programul "Prima Casa" dupa 15 august
29.07.2009, 14:45 60

OTP Bank Romania va putea da credite in cadrul programului “Prima Casa” dupa jumatatea lunii august, a declarat Adrian Chichita, director pentru carduri si managementul produselor la divizia de retail a bancii, citat de Mediafax. Reprezentantul bancii considera ca impactul programului pana in prezent nu e cel sperat, precizand ca unul din efectele secundare ale programului a fost scumpirea apartamentelor.

“In sfarsit s-au publicat in Monitorul Oficial modificarile stabilite saptamana trecuta impreuna cu Guvernul si le vom analiza din punct de vedere juridic (...). Undeva dupa jumatatea lunii august speram sa fim in masura sa dam primul credit in cadrul acestui program. Din pacate impactul nu este cel sperat. De exemplu, efectul de crestere a preturilor la apartamentele vechi nu l-as cataloga neaparat drept pozitiv. Totusi, in timp, astfel de chestiuni se regleaza”, a spus Chichita, intr-o conferinta de presa.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO