ZF 24

Patrick-Louis Vuitton a murit la vârsta de 68 de ani. El era stră-strănepotul fondatorului brandului de lux

Patrick-Louis Vuitton a murit la vârsta de 68 de ani. El...

Autor: Ana Obretin

07.11.2019, 15:39 205

Patrick-Louis Vuitton, stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux, a murit la vârsta de 68 de ani, a anunţat compania pe contul oficial de pe reţeaua de socializare online Instagram, potrivit contactmusic.com.

"Anunţăm cu adâncă tristeţe decesul lui Patrick-Louis Vuiton. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre familie, în special către fiii săi, Pierre-Louis şi Benoit-Louis, care lucrează alături de noi, şi către nepoţi", se arată în comunicatul companiei.

Patrick-Louis Vuiton a început să lucreze pentru companie la vârsta de 22 de ani şi a devenit manager de produs pentru brandul de lux în 1975.

Printre contribuţiile sale majore se numără deschiderea unui al doilea atelier Louis Vuitton, în 1977, iar, în 1986, a devenit responsabil de Comenzile speciale.

Michael Burke, preşedinte-director executiv al companiei Louis Vuitton, a subliniat spiritul avangardist al lui Patrick-Louis Vuiton.

"Întotdeauna a ştiut să alimenteze moştenirea Casei şi să ofere viziune pentru viitor", a mai spus acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO