ZF 24

Plaza Centers majoreaza investitia programata la Timisoara cu 40 mil. euro

06.06.2007, 18:11 11

Compania israeliana Plaza Centers a crescut valoarea investitiei alocate unui proiect imobiliar pe care il va dezvolta in Timisoara de la 60 de milioane de euro la 100 de milioane de euro, dupa ce a decis ca, pe langa un centru comercial, sa construiasca si spatii rezidentiale si de birouri.
Plaza Centers a anuntat in luna martie ca a achizitionat un teren cu o suprafata de 31.800 de metri patrati in centrul Timisoarei, unde intentioneaza sa construiasca un centru comercial de circa 30.000 de metri patrati, investitiile preconizate fiind de 60 milioane euro.
Pe langa centrul comercial, exista posibilitatea dezvoltarii unui alt proiect de circa 20.000 de metri patrati care sa cuprinda spatii comerciale, birouri si locuinte.
Lucrarile de dezvoltare ale proiectului sunt programate sa inceapa la sfarsitul anului 2007, iar inaugurarea centrului comercial va avea loc la mijlocul anului 2009.
Centrul comercial va include un hypermarket, 12 sali de cinema, restaurante, magazine de incaltaminte, imbracaminte, bijuterii, cosmetice, articole sportive, etc. Mediafax


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO