ZF 24

Plusuri si minusuri pentru Sun Plaza, cu o zi inaintea deschiderii. Prima Galerie FOTO din interiorul mallului

Plusuri si minusuri pentru Sun Plaza, cu o zi inaintea deschiderii. Prima Galerie FOTO din interiorul mallului
24.02.2010, 13:27 147

"Ne este greu sa ii facem pe retailerii germani sa inteleaga ceinseamna in Romania zilele de 1 si 8 martie" sau "retailerii romanisi-au pierdut din spiritul antreprenorial" sunt doua dintreexplicatiile managerilor Sun Plaza pentru faptul ca o serie dechiriasi nu vor putea deschide maine magazinele intr-unul dintrecele mai mari centre comerciale din Romania.

Printre acestea se numara New Yorker, Humanic, Hervis, Debenhams,operatorul de cinematografe Cinema City, dar si McDonald's siStarbucks, care au semnat mai tarziu contractele deinchiriere.

In acelasi timp, nici tunelul care face legatura cu statia demetrou Piata Sudului nu este gata, inaugurarea fiind programatapentru sfarsitul lunii martie.
Pe de alta parte, mallul are un aspect compact, cu o parcarecolorata intens, culoare largi, cu lumina naturala si o piatetaexterioara la intrarea dinspre soseaua Oltenitei in care pot fiorganizate numeroase evenimente in aer liber.

Mai important decat atat, este faptul ca mallul schimba radicalimaginea unei zone pana de curand gri a orasului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO