ZF 24

Primăria Bistriţa investeşte 2,5 mil. lei în reabilitarea termică a blocurilor

Autor: Laurentiu Cotu

22.05.2014, 16:42 99

Primăria Bistriţa a demarat o investiţie în valoare totală de peste 2,5 mil. lei (aproximativ 570.000 de euro), susţinută în principal din fonduri europene, pentru reabilitarea termică a blocurilor din oraş.

În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de izolare termică a faţadelor, finisaje exterioare, de înlocuire a tâmplărie exterioara, închidere balcoane, reparaţii la acoperiş, precum şi refacere trotuarelor din jurul blocului. Blocurile de locuinţe care urmează să fie reabilitate se află pe Calea Moldovei, pe strada Andrei Mureşanu şi pe strada Decebal, în total urmând să fie reabilitate termic 235 de apartamente.

Proiectul este finanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 1 ’’Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor poli de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.2 ’’Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe”. Cota de cofinanţare a asociaţiilor de proprietari este de 10% din valoarea contractului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO