ZF 24

Proiect de 20 mil. euro pentru construirea unui aquapark la Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu

06.11.2013, 15:56 477

Primăria Cluj-Napoca intenţionează să semneze un contract de asociere cu  firma Băile Someşeni Group, controlată de avocatul Ioana Stanca Gidro, pentru reabilitarea ansamblului ’’Băile Someşeni" şi construirea unui aquapark, investiţie estimată la 20 mil. euro.

În proiect, alături de Ioana Gidro Stanca, moştenitoarea fostelor băi din Someşeni, este implicat şi omul de afaceri clujean Valentin Nica, care deţine un teren de peste 7 hectare în această zonă. Proiectul de asociere dintre primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi compania Băile Someşeni Group urmează să fie discutat în şedinţa de consiliu local din data de 14 noiembrie.

"Primaria Cluj-Napoca se va implica în viabilizarea zonei printr-o investiţie de 350.000 de euro. Vom pregăti şi moderniza căile de acces, iluminatul public, spaţiile verzi, investiţie care se va întoarce în comunitate prin tichete de acces la aquapark şi la Băile Someşeni, pe care să le acordăm diverselor categorii, studenţi, pensionari, în funcţie de programele primăriei", a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO