ZF 24

Proiectul Palas Iasi, premiat la Cannes

15.11.2007, 13:12 53

Proiectul Palas Iasi al grupului Iulius detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu a castigat aseara la Cannes, in cadrul targului international pentru proiecte comerciale MAPIC premiul Estates Gazette Retail & Future Project Award pentru centre comerciale cu o suprafata
de peste 20.000 de metri patrati.

Proiectul ce va fi dezvoltat in zona centrala a Iasiului va implica investitii totale de peste 200 de milioane de euro si va include pe langa spatii comerciale si o zon a rezidentiala, cladiri de birouri si o zona dedicata hotelurilor.

Lucrarile de constructie au inceput, iar finalizarea proiectului este asteptata, potrivit oficialilor grupului, in aproximativ 3 ani. Editia din acest an a MAPIC, unul dintre cele mai importante targuri imobiliare in domeniul comercial din lume, are loc aceasta saptamana la Cannes si a adus un numar record de proiecte din Romania.

Practic fiecare dezvoltator important si consultant imobiliar activ pe piata romaneasca a venit la MAPIC pentru a-si promova proiectul in incercarea de a atrage nume importante din domeniul retailului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels