Prima pagina

PSD se lupta cu Tariceanu in consultari pe marginea bugetului de stat pe 2008

04.10.2007, 18:22 14

PSD va prezenta un proiect alternativ al bugetului de stat pe anul 2008, pentru care invita la consultari partidele politice aflate in opozitie, a anuntat astazi liderul Mircea Geoan, citat de Mediafax.

"Am decis sa lansam o invitatie pentru consultari pe tema bugetului partidelor aflate in opozitie si dorim sa prezentam un proiect alternativ de buget social-democrat si, daca vom gasi puncte de convergenta cu partidele din opozitie, un proiect de buget care sa fie o contrapondere si o contraoferta la proiectul de buget liberal", a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana.

El a mai spus ca, in conditiile in care proiectul de buget care va fi prezentat de PSD in Parlament va avea succes, iar proiectul prezentat de Guvernul Tariceanu nu va fi votat, atunci Cabinetul Tariceanu "trebuie sa plece acasa, pentru ca este, in mod clar, incapabil sa-si duca la bun sfarsit politicile publice si programul de guvernare".

Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri seara ca isi doreste "din toata inima" un dialog cu toate partidele politice pe tema bugetului de stat pe 2008, acuzand partidele ca, pana in prezent, acestea au fost preocupate mai mult de jocurile de culise.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO