ZF 24

Randamentele pe piata imobiliara din Capitala vor continua sa scada

01.10.2007, 15:48 12

Nivelul randamentelor pe piata imobiliara romaneasca a scazut in prima jumatate a anului, ajungand, in prezent, in unele cazuri sub 6%, dar ritmul de reducere va incetini in a doua parte a anului, ca urmare a livrarii de noi proiecte, apreciaza analistii companiei Jones Lang LaSalle, citat de Mediafax.

Oferta limitata si cererea ridicata au determinat diminuarea rapida a randamentelor investitionale in prima parte a anului, se arata in raportul privind piata imobiliara din Bucuresti, realizat de compania Jones Lang LaSalle.

"La nivelul randamentului de sub 6% investitorii devin din ce in ce mai selectivi. Acestia sunt mai atenti la locatie, finisaje, dotarea si sustenabilitatea nivelului chiriilor. Scaderea randamentului va incetini probabil in a doua parte a anului, pe fondul cresterii costului capitalului si a numarului de cladiri noi care vor fi livrate pe piata la sfarsitul anului 2007 si inceputul lui 2008", se precizeaza in raport.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO