ZF 24

RBC, cel mai mare integrator de soluţii IT pentru retail şi industria alimentară: Atacăm şi alte zone

Andrei Bojiţa

Andrei Bojiţa

Compania Romanian Business Consult (RBC), cel mai mare integrator de soluţii IT pentru companiile de retail şi alimentare, care are printre clienţi jucători precum Carrefour, Kaufland, Mega Image sau Cristim, are în plan să atace noi segmente de business şi să iasă şi pe alte pieţe din regiune, ca parte a unui plan de dezvoltare strategică ce are în vedere diversificarea surselor de venituri şi completarea portofoliului de soluţii.

Una dintre soluţiile noi la care compania lucrează, cu potenţial de a fi implementată şi în regiune, este o aplicaţie pentru telefoane mobile inteligente care transformă, pe de o parte, telefonul într-o soluţie de plată a cumpărăturilor, şi pe de alta le permite clien­ţilor să aibă acces de pe telefon la datele de pe bonul de la casa de marcat.

„Aducem expertiza noastră de furnizor de software pentru casa de marcat şi o integrăm cu aplicaţia noastră de pe telefonul mobil“, a declarat într-un interviu pentru ZF Andrei Bojiţa, directorul general al RBC, o firmă cu afaceri de 15 mil. euro anual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO