ZF 24

Reamenajari de 1,2 milioane euro pentru Mega Image

26.02.2008, 13:56 12

Operatorul de retail Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va investi in acest an 1,2 milioane de euro in reamenajarea apatru supermarketuri din Bucuresti, informeaza Mediafax.

"In 2007 am reamenajat cinci supermarketuri, iar in acest an vom remodela alte patru magazine din Bucuresti. Investitiia medie in reamenajarea unei unitati este de 300.000 de euro", a declarat directorul general al Mega Image, John Kyritsis.

Compania deschide, marti, al 23-lea supermarket al retelei la Bucuresti, situat pe bulevardul Constantin Brancoveanu. Magazinul, primul Mega Image din Capitala construit de la zero, are o suprafata de vanzare de 900 de metri patrati dispusa pe doua nivele si a necesitat o investitie de 1,8 milioane de euro.

Pentru acest an, compania isi propune sa mai deschida alte cinci unitati, cel mai probabil in Bucuresti. Urmatorul magazin va fi deschis in mai - iunie.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO