ZF 24

"Regina Maria" investeşte 700.000 euro într-o nouă policlinică la Piteşti

"Regina Maria" investeşte 700.000 euro într-o nouă...

Autor: Departamentul Economic

22.06.2016, 13:49 589

Noua clinică este localizată în Piteşti Business Forum şi dispune de 12 cabinete de consultaţii. În noua policlinică vor oferi consultaţii şi medici din Bucureşti.

Prima policlinică deschisă de reţea în Piteşti va continua să funcţioneze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzând, de asemenea, cabinete medicale (medicină generală, pneumologie şi urologie) şi un punct de recoltare analize.

De la deschidere şi până în prezent, în prima policlinică din Piteşti s-au efectuat peste 50.000 de vizite şi aproximativ 260.000 de analize şi consultaţii.

Printre specialităţile medicale disponibile în nouă clinică se numără: alergologie şi imunologie, boli de nutriţie şi metabolice, boli infecţioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, unitate ORL şi unitate de oftalmologie, ecografie (inclusiv morfo-fetală) şi altele. De asemenea, policlinica dispune de laborator propriu şi de punct de recoltare analize.

Investiţia din Piteşti vine după extinderile din ultimele trei luni, prin preluarea centrelor medicale Dr. Grigoraş din Timişoara, preluarea Spitalului Ponderas şi a Centrului Medical Helios din Craiova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO