ZF 24

Rewe Romania deschide doua magazine in Valea Jiului ajungand la 40 de unitati Penny Market

Rewe Romania deschide doua magazine in Valea Jiului ajungand la 40 de unitati Penny Market
08.10.2007, 17:31 27

Rewe Romania, operatorul retelei Penny Market, va deschide miercuri doua magazine de discount in orasele Vulcan si Lupeni din Valea Jiului, in urma unei investitii de peste trei milioane de euro, ajungand la un lant de 40 de unitati, a anuntat astazi compania, citata de Mediafax.

Magazinele au o suprafata de 750 de metri patrati si o gama de 1.300 de produse. In urma deschiderii celor doua magazine, reteaua Penny Market va include 35 de magazine cu suprafete de vanzare de circa 750 de metri patrati si cinci unitati Penny Market XXL, cu suprafete intre 2.500 si 3.000 de metri patrati.

Rewe Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 590 de milioane de lei (167,4 milioane de euro) si un profit net de 8,5 milioane de lei (2,4 milioane de euro), potrivit datelor companiei transmise Ministerului Economiei si Finantelor.

In afara de divizia de magazine de discount, reprezentata de Rewe Romania, grupul german Rewe opereaza pe piata locala si divizia de supermarketuri Billa si, impreuna cu Fegro Markt, reteaua de cash&carry Selgros.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO