ZF 24

Romsilva vrea sa construiasca un hipodrom in apropiere de Bucuresti

12.02.2008, 16:30 12

Romsilva intentioneaza sa construiasca un hipodrom in apropiere de Bucuresti, pentru care a solicitat de la Agentia Domeniilor Statului un teren de 100 de hectare, a declarat Gheorghe Mohanu, director in cadrul institutiei, citat de Mediafax.

"Avem promisiuni ca vom primi o suprafata de teren la maxim 25 de kilometri de Bucuresti, unde sa se construiasca o baza hipica moderna, astfel incat sa nu ramanem, alaturi de Tirana, singura capitala europeana fara hipodrom. Investitia pentru acest proiect se va ridica la cateva zeci de milioane de euro", a afirmat Mohanu.

Potrivit directorului Romsilva, suprafata necesara pentru amenajarea unei piste hipice mixte, pentru trap si galop, precum si constructia de spatii auxiliare pentru agrement si pariuri, este de 100 de hectare.

Proiectul prevede ca terenul sa ramana in proprietatea statului, iar investitia sa fie derulata de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva in parteneriat cu firme din sectorul public sau privat.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO