ZF 24

Romstal va investi 30 mil. euro intr-o fabrica in Arges

19.10.2007, 15:25 16

Compania Romstal, unul dintre principalii jucatori de pe piata echipamentelor sanitare, electrice si de instalatii, va investi prin intermediul diviziei Valrom 30 de milioane de euro intr-o fabrica in judetul Arges, care va incepe productia in anul 2009, informeaza Mediafax.

"Investitia va fi esalonata pe o perioada de trei ani si va fi realizata la Topoloveni, zona in care compania a achizitionat 60 de hectare de teren. Unitatea va fi data in folosinta la inceputul anului 2009, urmand sa fie complet operationala pana in 2012", a declarat, astazi, presedintele grupului de firme Romstal, Enrico Perini.

Compania Valrom Industrie este specializata in productia productia de tubulatura si fitinguri din material plastic,

Fabrica face parte dintr-un program mai amplu de investitii al grupului Romstal, in valoare de 50 de milioane de euro, care prevede constructia mai multor unitati de productie si extinderea capacitatilor actuale, in Romania si in alte tari. Urmatoare fabrica ar putea fi construita in Bulgaria sau Serbia.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO