ZF 24

Romtelecom va cere pana la 2 euro pentru fiecare film difuzat la cerere din "filmoteca" IPTV

08.12.2009, 21:42 97

Romtelecom va cere pana la doi euro pentru vizualizarea unuifilm din arhiva online care va fi pusa la dispozitia utilizatorilorserviciului de televiziune prin internet (IPTV), care a fost lansatieri de compania in 10 orase din Romania.

Practic, pe langa posturile TV, clientii solutiei IPTV de laRomtelecom vor putea accesa si o librarie video online - denumita"Filmoteca", de unde vor putea "comanda" vizualizarea petelevizorul propriu a unor filme artistice sau documentare, gratuitsau contra cost.

"Preturile variaza in functie de produsele oferite, insa vom aveainclusiv titluri gratuite. Preturile pot sa ajunga la 1-2 europentru premiere", au spus reprezentantii Romtelecom. "In medie,preturile vor fi mai avantajoase prin comparatie cu inchiriereaunui DVD. Libraria de filme, documentare si alte materiale va fi inpermanenta updatata. Pe termen mediu ne propunem sa ajungem la 1000titluri".

Romtelecom a lansat marti serviciul de televiziune IP in zeceorase, printre care Bucuresti, Cluj si Sibiu.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO