ZF 24

Secretar de stat pentru IMM-uri: În vară organizăm cel mai mare forum de business

Secretar de stat pentru IMM-uri: În vară organizăm cel...

Autor: Corina Mirea

30.04.2015, 11:37 338

"În vară organizăm cel mai mare forum de business. Subvenţionăm 70% din cheltuieli pentru primele 100 de IMM-uri înscrise în trei zile de forum", a declarat Anca Laura Ionescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediul de Afaceri, în cadrul evenimentului Şcoala micilor antreprenori, organizat de Ziarul Financiar.

"Ţintim spre domenii care pot aduce valoare adăugată - construcţii, IT, turism, industrii creative, textile, mobilă. Sperăm să ţintim şi ajutorul către aceste domenii. Nu se va mai finanţa la grămadă, ci se merge pe domeniile cu valoare adăugată. Avem acum şapte programe, toate pentru antreprenoriat", a menţionat Laura Ionescu.

 "Legea incubatoarelor este pe ultima sută de metri, deci în câteva săptămâni credem ca va fi gata de aplicare. De atunci vom putea emite şi pretenţii de facilităţi fiscale pentru astfel de construcţii", a mai spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO