ZF 24

Seful HR Ubisoft pe estul Europei: Nu exista niciun motiv indeajuns de bun pentru a concedia pe cineva

15.02.2009, 14:31 73

Ubisoft Romania, filiala locala a companiei franceze Ubisoft Entertainment, cel mai mare producator de jocuri video din Europa, intentioneaza sa mai angajeze cel putin 50 de oameni anul acesta, ceea ce ar reprezenta o crestere de peste 7% a numarului de angajati.

Olivier Allaert, director de resurse umane la Ubisoft Eastern Europe, spune ca printre ultimele masuri pe care ar trebui sa le ia directorii de resurse umane antr-o perioada de criza se numara concedierea.

“Nu exista niciun motiv indeajuns de bun pentru a concedia pe cineva. Acest lucru tine de managementul zilnic. Chiar daca avem unele persoane care vin tarziu la serviciu, acest lucru se poate antampla pentru ca multi dintre angajatii nostri se joaca pe calculator pana tarziu, unii dintre ei fiind foarte pasionati. n astfel de situatii, vorbim cu ei, ansa nu cred ca am concediat pe cineva din aceasta cauza. Cel putin an ultimii doi ani nu am concediat pe nimeni”, spune Allaert.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO