ZF 24

Şeful L’Oréal vrea să fie numărul 1 pe piaţă în trei-patru ani. Liderul are peste 100 de milioane de euro

Gilles Antoine, country manager L’Oréal România:

„Este greu de făcut previziuni de creştere pentru piaţa locală, însă ţinând cont că la nivel mondial piaţa creşte cu 4%, în România avansul ar trebui să fie peste, iar potenţial există pentru un plus anual de 5-10%.”

Gilles Antoine, country manager L’Oréal România: „Este greu de făcut previziuni de creştere pentru piaţa locală, însă ţinând cont că la nivel mondial piaţa creşte cu 4%, în România avansul ar trebui să fie peste, iar potenţial există pentru un plus anual de 5-10%.”

Autor: Cristina Roşca

21.02.2014, 00:08 271

Gilles Antoine, numit la conducerea L’Oréal România acum doi ani, spune că după ce a readus businessul pe un trend ascendent vrea în trei-patru ani să ajungă liderul pieţei şi să depăşească pragul de 100 mil. euro cifră de afaceri.

În prezent L’Oréal are un rulaj de circa 60-65 mil. euro, iar liderul pieţei este Avon, care are un model de business diferit, activând pe piaţa vânzărilor directe. „Vrem ca în trei-patru ani să fim numărul unu pe piaţă“, spune francezul care în urmă cu doi ani afirma că primul său obiectiv în noul mandat este să readucă businessul pe plus. La finalul lui 2012, – primul său an de mandat - cifra de afaceri a L’Oréal avansase cu 7%, până la 235 mil. lei (53 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO