ZF 24

Senat: Imobilele RA-APPS se pot vinde catre chiriasi prin negociere directa

31.10.2007, 13:35 11

Senatul a decis, miercuri, ca imobilele RA-APPS se pot vinde prin negociere directa catre chiriasi, respingand un punct al cererii de reexaminare a presedintelui Traian Basescu, care solicita ca imobilele respective sa fie vindute doar prin licitatii deschise, informeaza Mediafax.

Senatul a dezbatut cererea de reexaminare a legii privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 28/2007 pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr.19/2002 privind unele masuri pentru constituirea si utilizarea fondului locativ de protocol, proprietate publica a statului si pentru vanzarea unor imobile, proprietate privata a statului, aflate in administrarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat".

Adoptand raportul Comisiei juridice, Senatul a respins primul punct al cererii de reexaminare, in care presedintele Traian Basescu solicita eliminarea sintagmei "negociere directa", ca metoda de vanzare a bunurilor imobile catre chiriasi.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO