ZF 24

Seven Hills isi va dubla investitiile din Romania

26.02.2008, 10:59 18

Subsidiara din Romania a grupului BSG, Seven Hills, in domeniul imobiliar, a investit pe piata imobiliara din tara circa 500 de milioane de euro, suma pe care si-a propus sa o dubleze anul acesta atat in Capitala cat si in provincie, au declarat reprezentantii companiei.

Pe langa proiectul West Park Residential, BSG, prin subsidiara Seven Hills, va dezvolta in Romania si alte proiecte rezidentiale in zona Pantelimon si in cateva zone centrale din Bucuresti. Compania mai are in proiect constructia a aproximativ 3.000 de vile in Saftica si Corbeanca, dar si a unor cladiri de birouri si de centre comerciale, atat in Bucuresti, cat si in alte orase, precum si apartamente in Constanta si Brasov.

Seven Hills este subsidiara in Romania a BSG (Beny Steinmetz Group) pe domeniul imobiliar si e implicata in dezvoltarea de proiecte rezidentiale, de birouri si comerciale. BSG este un investitor israelian cu proiecte in America de Nord si noua tari europene. In ultimii ani BSG a dezvoltat proiecte rezidentiale in Europa centrala si de est, care cuprind peste 11.000 de locuinte. Activitatea BSG cuprinde patru sectoare: resurse naturale, imobiliare, diamante si piete de capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO