ZF 24

Softnet Development & Consulting: afaceri de 3,2 milioane dolari in S1

15.09.2008, 18:53 25

Softnet Development & Consulting (SDC), furnizor de servicii IT detinut de compania de distributie Omnilogic, a inregistrat in primul semestru al acestui an afaceri de 3,2 milioane dolari (2,27 milioane euro), in crestere cu 108% fata de anul trecut. Compania are ca tinta atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane dolari in acest an.

SDC si-a extins aria de operatiuni prin deschiderea a doua birouri in teritoriu: Alba Iulia respectiv Arad. Acesti pasi sunt doar primii din planul de extindere al companiei, la nivel national si regional prin cresterea continua a numarului angajatilor SDC, cu scopul de a consolida echipele existente, a creste eficienta si viteza de executie in conformitate cu asteptarile clientilor.

"Rezultatele din primul semestru vin ca o confirmare a cresterii de 100% din anul 2007 cand SDC a avut o cifra de afaceri de 5 milioane USD. Produsul nostru eDoc si diviziile de document management si ERP au castigat noi clienti importanti in domeniile telecomunicatiilor si guvernamental. Suntem convinsi ca ne vom atinge obiectivul de 10 milioane USD pentru anul 2008, pe baza investitiilor facute in infrastructura si resursele umane ale companiei, portofoliului de proiecte si evolutiei pietei in al doilea semestru 2008", a declarat Mihai Popescu, Director General al SDC.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO