ZF 24

tbi bank a încheiat un parteneriat cu Safety Broker, prin care clienţii pot cumpăra asigurări, inclusiv RCA, în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă

tbi bank a  încheiat un parteneriat cu Safety Broker,...

Autor: Roxana Rosu

17.05.2024, 12:12 1890

tbi bank a  încheiat un parteneriat cu Safety Broker, prin care clienţii pot cumpăra asigurări, inclusiv auto obligatorii RCA prin soluţia Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă.

„Costurile se află în continuare pe trend ascendent, inclusiv în ceea ce priveşte primele de asigurare, iar consumatorii au nevoie de soluţii inteligente de finanţare care să-i ajute să-şi menţină standardul de viaţă. Rămânem aproape de clienţii noştri şi încheiem un nou acord cu un jucător puternic din domeniul asigurărilor, Safety Broker, pentru a oferi românilor posibilitatea să plătească mai uşor asigurarea RCA sau alte soluţii de asigurare de care au nevoie, fără să pună presiune pe bugetul familiei”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

În anul 2023, societăţile de asigurare autorizate şi reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) au subscris prime brute în valoare de aproximativ 18,2 miliarde lei, în creştere cu circa 10% faţă de valoarea înregistrată în anul 2022, conform datelor prezentate de ASF.

Soluţiile de finanţare de tip BNPL permit consumatorilor să eşaloneze costul total al oricărei achiziţii, în rate egale.

Safety Broker de Asigurare, prezent din 2005 pe piaţa din România, este unul din principalii jucători pe piaţa distribuţiei de asigurări din România, parte a grupului american Acrisure, unul dintre cei importanţi brokeri de asigurări din SUA. La finalul anului 2023, compania avea o valoare a primelor intermediate în valoare de peste 271 milioane de euro. 

„Accesul clienţilor noştri la asigurările auto obligatorii RCA a fost mereu o prioritate pentru noi, mai ales într-un context economic dificil. Prin acordul cu un partener puternic, de talia tbi bank, reuşim să oferim consumatorilor o soluţie inteligentă de achiziţionare rapidă şi uşoară a oricărei poliţe de asigurare”, a spus Viorel Vasile, CEO, Safety Broker de Asigurare. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels