ZF 24

Test go4it: HTC Touch Diamond2

Test go4it: HTC Touch Diamond2
01.07.2009, 15:36 21

De la un producator notoriu doar in randul cunoscatorilor, HTC a ajuns in ultimii ani un nume cunoscu. Desi inca nu are rezonanta unor nume precum Nokia, Samsung sau Sony Ericsson, din punctul de vedere al performantelor, HTC nu este cu nimic mai prejos. Poate chiar din contra.

HTC Touch Diamond2 este, cronologic, logic si din toate punctele de vedere, urmasul lui HTC Touch Diamond, un dispozitiv care ne-a impresionat la vremea lui dar care suferea de cateva lacune pe care un ochi atent nu le putea trece usor cu vederea. Din fericire, HTC Touch Diamond2 nu este doar o reincarnare, ci aduce numeroase imbunatatiri atat la nivel hardware, cat si software.

HTC Touch Diamond2 nu mai are stralucirea si fanteziile de design ale inaintasului sau. Este mai sobru, “mai business”. Amestecul de metal cu plastic negru ii confera un aer serios, lipsit de fite. Si greutate. Desi nu este nici de departe o caramida, HTC Touch Diamond2 are greutate inclusiv la propriu. Efectiv, simti ca tii un telefon in mana.
Touchscreen-ul de 3.2 inch ocupa cea mai mare partea a dispozitivului. Comenzile date prin atingere sunt luate parca mai usor decat la primul Diamond, iar rezolutia de 480 x 800 pixeli confera o densitate foarte buna a pixelilor. Calitatea imaginii este si ea excelenta. Doar afara, in lumina directa a soarelui, are de suferit.

Citeste tot articolul despre HTC Touch Diamond2 pe go4it.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO