ZF 24

Topul celor mai importante ştiri de astăzi

Topul celor mai importante ştiri de astăzi
27.05.2014, 17:59 153
 
CNADNR caută constructor pentru finalizarea tronsonului de autostradă de 60 de kilometri Suplacu de Barcău - Borş, construit în proporţie de 50% de americanii de la Bechtel, contractul de proiectare şi execuţie având o valoare estimată de până la 1,46 miliarde lei (333 milioane euro), inclusiv TVA.
 
 
 
De ani de zile purtăm discuţii interminabile despre lipsa infrastructurii rutiere în România şi, mai precis, despre lipsa unei reţele de autostrăzi. În sfârşit lucrurile încep să se mişte, în special în Transilvania, dar traseele cele mai dificile, cele peste munţi, aşteaptă încă stabilirea priorităţilor.
 
 
Schweighofer, Kronospan şi Egger, companii austriece de prelucrare a lemnului, au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 1 mld. euro, dublă comparativ cu 2009. 
 
 
Fosta companie Good.Bee Service înfiinţată în 2008, rebotezată în 2012 BCR Partener Mobil şi prin care austrie­cii de la Erste aveau ambiţia să capteze o felie cât mai mare din populaţia fără cont bancar, s-a stins în linişte la sfârşitul anului trecut, după cinci ani de pierderi şi în absenţa perspectivelor de rentabilizare a businessului.
 
 
 
Alegerile parlamentare de duminică au marcat în România debutul neoficial al campaniei pentru alegerile prezidenţiale – partidele ştiind că cine obţine mandatul prezidenţial câştigă întreaga putere.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO