ZF 24

Tranportatorii rutieri amana declansarea protestelor

18.02.2008, 21:41 14

Federatia Operatorilor de Transport amana declansarea protestelor, in urma discutiei de luni cu reprezentantii Ministerului Transporturilor (MT), acestia stabilind constituirea unui grup de lucru, o noua intalnire fiind stabilita pentru saptamana viitoare.

Reprezentantul Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), Augustin Hagiu, a declarat, astazi, pentru Mediafax, la finalul intalnirii cu secretarul de stat al Ministerului Transporturilor Septimiu Buzasu, ca patronatele din domeniul transporturilor rutiere si reprezentantii ministerului au semnat un acord, in urma caruia se va constitui un grup de lucru care va avea ca obiectiv gasirea solutiilor aplicabile oricarui aspect din protocolul patronatelor.

Astfel, cele doua parti se vor intalni din nou pe 26 februarie pentru a aborda principalele patru puncte pe lista nemultumirilor FORT.

Augustin Hagiu a precizat ca vor fi dezbatute problemele referitoare la restrictiile de circulatie, in acest sens fiind nevoie de o analiza a hartii restrictiilor de circulatie in ceea ce priveste transporturile mari. Alt doua puncte de discutie al celor doua parti va fi modificarea rovinietei prin reintroducerea tarifului de trei si sase luni si diminuarea tarifului maximal.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO