ZF 24

Transfăgărăşanul, închis între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă din cauza ninsorii puternice

Transfăgărăşanul, închis între Bâlea Lac şi...

Autor: Mediafax

13.10.2016, 10:22 174

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, joi dimineaţa, se acţiona cu utilaje de deszăpezire pe DN 7C, drumul fiind închis traficului.

„Din cauza condiţiilor meteo de viscol şi ninsoare, DN 7C – Trasnfăgărăşan este închis joi dimineaţa pe tronsonul Bâlea Lac – Bâlea Cascadă. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În mod tradiţional, Transfăgărăşanul se închide circulaţiei în ultima zi de octombrie şi se deschide în primăvara anului următor.

Meteorologul de serviciu al Centrului Meteorologic Transilvania Sud a transmis că în zona înaltă de munte, la Bâlea, sunt ninsori puternice, stratul măsurând 16 centimetri la ora 9, când termperatura era de minus 3 grade.

Meteorologii avertizează că temperaturile vor continua să scadă în Sibiu şi întreaga zonă. Maximele vor fi joi de 10 grade Celsius, faţă de de 18 grade Celsius cât s-au înregistrat anul trecut pe 13 octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO