ZF 24

Transmiterea PNDR amanata

11.12.2007, 18:08 16

Ministerul Agriculturii a amanat transmiterea variantei revizuite a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), anuntata initial pentru 12 decembrie, dupa ce reprezentantii Comisiei Europene au solicitat o noua intalnire pentru discutii si clarificari pe marginea documentului, informeaza Mediafax.

"Dupa ce am trimis pe 26 noiembrie informal programul revizuit am primit saptamana trecuta comentarii partiale si vom primi noi comentarii in aceasta seara, iar cei de la Bruxelles au solicitat sa mai avem o intalnire de clarificare saptamana viitoare. Dupa aceasta intalnire, mai avem nevoie de o zi-doua ca sa includem comentariile si apoi vom trimite varianta revizuita. (...) Nu pot spune o data, dar oricum pana la Craciun el va pleca la Bruxelles, poate in 20 sau 21 decembrie", a declarat, astazi, agentiei, Cornelia Harabagiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO