ZF 24

Un nou Country Manager pentru Coca-Cola România: Mark Docherty, care a coordonat operaţiunile din Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Slovenia şi Bulgaria, preia funcţia de la Paris Nikolopoulos

Un nou Country Manager pentru Coca-Cola România: Mark...

Autor: Roxana Rosu

21.09.2023, 13:31 117

Coca-Cola România, filiala The Coca-Cola Company pe plan local, a numit un nou Country Manager,  Mark Docherty, care preia functia de la Paris Nikolopoulos odată cu încheierea mandatului acestuia.  

“Mă alătur cu mult entuziasm echipei din România, o piaţă unde Coca-Cola are o prezenţă puternică, de peste 32 de ani, şi unde compania este recunoscută drept un lider în foarte multe arii – de la marketing, la portofoliul de băuturi, de la inovaţie la dezvoltare sustenabilă. Obiectivul meu este să susţin echipa locală în consolidarea acestui statut, ducând în acelaşi timp lucrurile la următorul nivel, cu accent pe domeniile principale ale afacerii pentru a susţine o creştere sustenabilă a business-ului în continuare.”, a declarat Mark Docherty, Franchise Country Manager, Coca-Cola România.

Cu o carieră dezvoltată în diferite sectoare ale industriei băuturilor, Mark Docherty vine în România cu o vastă experienţă internaţională în domeniile marketing şi comercial. Şi-a început călătoria profesională în Marea Britanie, apoi s-a mutat în Australia şi Singapore, lucrând la acel moment pentru The Heineken Company.

În 2013, în Singapore, s-a alăturat Companiei Coca-Cola şi de atunci, a ocupat diverse poziţii locale şi regionale în Asia de Sud-Est şi Europa. Cel mai recent rol al său în companie a fost de Country Manager Adria (Croaţia, Bosnia-Herţegovina şi Slovenia), iar din luna februarie a acestui an este şi Country Manager Bulgaria.

Mark Docherty îi va succede la coordonarea operaţiunilor locale lui Paris Nikolopoulos, care a deţinut acest rol începând cu toamna lui 2019. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO