ZF 24

Unirea Shopping din Brasov va fi deschis pe 29 februarie

13.02.2008, 14:34 14

Proprietarii magazinului Unirea Shopping Center din Bucuresti vor deschide, pe 29 februarie, la Brasov, un mall sub acelasi brand, investitia in constructia si amenajarea acestuia ridicandu-se la circa 35 de milioane de euro, informeaza Mediafax.

Magazinul este construit pe cinci niveluri, subsol, parter si trei etaje, si are o suprafata utila de 29.000 de metri patrati, dintre care 18.000 de metri patrati reprezinta suprafata inchiriabila.

La subsol este amenajat un supermarket Penny XXL, la parter vor fi magazine de bijuterii, cosmetica si decoratiunii, la primele doua etaje vor fi magazine de imbracaminte, iar la etajul trei este destinat vanzarii de electronice si electrocasnice, birotica si papetarie, beauty center, acolo fiind amenajate si restaurante si cafenele.

Printre chiriasii noului mall se numara Vodafone, Altex, Diverta, Samsonite, Lee Cooper, Tina R, Bigotti, Lotto, Nike sau Adidas.

Centrul comercial dispune si de o parcare subterana cu 500 de locuri.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO