ZF 24

Uriasul Google redevine minimalist

Uriasul Google redevine minimalist
03.12.2009, 16:07 33

Google s-a intors la designul care l-a consacrat, lansandincepand de astazi o pagina de start, care are incorporata otehnologie de tip "fade in".

Astfel, daca inainte homepage-ul era umplut si cu linkuri catrealte servicii oferite de gigantul internat, acum in momentulaccesarii paginii de start singurele elemente care sunt infatisateutilizatorului sunt logo-ul Google si caseta de cautare, restuloptiunilor aparand ulterior, treptat, printr-un efect de "fadein".

"Astazi suntem incantati sa lansam o noua versiune a paginiinoastre clasice de start. Principala trasatura a noii pagini esteca elementele sale apar treptat. La inceput, dupa ce pagina a fostincarcata, se pot vedea doar logo-ul, caseta de cautare sibutoanele. Majoritatea oamenilor care acceseaza pagina Google o facpentru a efectua cautari online, iar aceasta interfata curata,minimalista le da ceea ce cauta in principal chiar din primulmoment", se arata in materialul publicat pe blogul Google de catreMarissa Mayer, vicepresedinte al departamentului pentru produse decautare, Kris Hom, inginer software, si Jon Wiley, User ExperienceDesigner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO