ZF 24

Valoarea timbrului verde pentru produsele IT&C va fi redusa la 1 martie

04.02.2008, 16:41 14

Valoarea timbrului verde, platit de cumparatorii de bunuri electronice si electrice, va fi redusa la 1 martie de la nivelul actual de 8,33 de lei, inclusiv TVA, la 5,95 de lei pentru echipamentele mari si la 1,19 lei pentru produsele de dimensiuni reduse, precum telefoane mobile sau DVD playere, informeaza Mediafax.

"Valoarea neta a timbrului verde scade de la sapte lei (fara TVA - n.r.) la cinci lei pentru echipamentele mari, cum ar fi LCD, televizoare, copiatoare, calculatoare, monitoare, centrale telefonice si la un leu pentru echipamentele mici - telefoane mobile, DVD playere, PDA, detectoare radar. Pentru echipamentele industriale de tipul aparaturii de supraveghere, antene, emitatoare, va fi colectata o valoare neta de 2 lei pe kilogram"' se arata intr-un comunicat al asociatiei Eco Tic, care gestioneaza colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO