ZF 24

Vasile Turcu intra pe piata constructiilor din Bucuresti cu proiecte de 136 mil. euro

Vasile Turcu intra pe piata constructiilor din Bucuresti cu proiecte de 136 mil. euro
23.10.2007, 15:38 40

Omul de afaceri Vasile Turcu, proprietarul grupului de firme Romconstruct si actionar al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, va investi 130 de milioane de euro in constructia a 2.500 de locuinte in Bucuresti, alte 6 milioane de euro fiind destinate amenajarii a 4 camine studentesti, informeaza Mediafax.

"Detin un teren de 75.000 de metri patrati in Bucuresti, in zona Republica, pe care l-am cumparat in urma cu trei ani. Aici erau niste cladiri vechi, pe care le-am demolat. Vom incepe in primavara anului viitor constructia a 2.500 de locuinte, in care vom investi circa 130 de milioane de euro, banii provenind din credite bancare si surse proprii. Este pentru prima oara cand investesc in constructia de locuinte", a declarat Vasile Turcu.

Pana la sfarsitul anului 2008, vor fi date in folosinta circa 20-30% din numarul total de apartamente, urmand ca celelalte sa fie construite in maxim doi ani de la inceperea lucrarilor.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO