ZF 24

VIDEO ZF Live. Andra Ţurcanu, fondatoarea brand-ului de îmbrăcăminte Loulou: Anul trecut am avut afaceri de 1,1 milioane de euro, iar la începutul anului avem o creştere de 50% pe piaţa internă

Autor: Cristina Bellu

09.05.2017, 00:05 903

Cu o prezenţă pe trei continente, brandul românesc de haine Loulou speră să cucerească şi piaţa americană până la finele anului.

 
Andra Ţurcanu, antreprenoarea care în urmă cu cinci ani punea bazele businessul Loulou, spune că următorul pas în dez­voltarea afacerii îl reprezintă extinderea pe piaţa din SUA.
 
„Anul trecut, Loulou a înregistrat afaceri de de 550.000 de euro pe piaţa internă, iar cele de pe piaţa externă au depăşit 600.000 de euro“, spune Andra Turcanu, care precizează că primul trimestru al acestui an a adus o dublare a vânzărilor pe plan intern, ca urmare a unei promovări puternice a brandului.
 
„Până la finele anului vrem să atacăm cu produsele Loulou şi piaţa americană, lucrul acesta făcând parte din planul de dezvoltare a businessului.“ Antreprenoarea menţionează că pentru realizarea acestui obiectiv vor exista mai întâi activităţi de promovare în show­roomuri specializate din oraşele Los Angeles şi New York, dar şi în cadrul unor evenimente de modă, bugetul alocat promovării putând ajunge la 200.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO