ZF 24

VIDEO ZF Live: O afacere de tâmplărie pornită cu 35.000 de euro împrumutaţi s-a transformat într-un business cu uşi de garaj de 2 milioane de euro pe an

14.02.2015, 13:16 1410

Am început în 2003, ca agent imobiliar şi apoi am făcut o firmă. În 2007 deja doream altceva. Am făcut un împrumut la bancă, 35.000 , am ipotecat casa bunicii. Aveam în cap o idee cu tâmplăria din PVC, dar am început importul din Bulgaria de profile din PVC, a declarat la ZF Live Alexandru Stănescu, proprietarul producătorului de uşi de garaj şi sisteme de umbrire Kondor Invest.

”Piaţa din România era în boom şi făcea mofturi la produsele din Bulgaria, mai ieftine, dar bune. Nu aveau însă un nume şi nu am avut succes. Un an am încercat, dar nişa pe care vroiam să intru era mai tentantă: am început să fac rulouri exterioare”, a mai spus Stănescu.

”M-am dus în gama low cost iniţial, dar piaţa avea nevoie de un produs de calitate. Am început producţia în garajul unui prieten. Aproape un an. Apoi m-am mutat în alte două spaţii. Am început cu un prieten şi am făcut totul doar noi. O perioadă foarte frumoasă. Producţia a inceput în 2009”, a mai declarat Stănescu.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 10 februarie, o discuţie cu Alexandra Stănescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO