ZF 24

„Zoom“ pe birourile Capitalei: topul celor mai bune centre de afaceri din Bucureşti

„Zoom“ pe birourile Capitalei: topul celor mai bune...

Autor: Cristi Moga

05.08.2014, 17:02 625

Clădirea Victoria Center de pe Calea Victoriei, turnul Sky Tower de lângă mallul Promenada şi parcul de afaceri AFI Business Park de lângă mallul AFI Palace Cotroceni sunt proiectele de birouri din Bucureşti care întrunesc cele mai multe criterii de pe lista companiilor aflate în căutare de sediu, potrivit unei analize a ZF, pe baza răspunsurilor furnizate de opt firme de consultanţă imobiliară.

Victoria Center este cea mai atractivă clă­dire de birouri din Bucureşti cu o su­pra­fa­ţă închiriabilă mai mică de 10.000 de metri pătraţi, Sky Tower este pre­fe­ratul bro­kerilor în categoria imobilelor de peste 10.000 de metri pătraţi, în timp ce AFI Park este cel mai apreciat parc de afaceri, potrivit analizei care a luat în calcul zece criterii de departajare.

Ziarul Financiar a trimis, într-un demers jurnalistic, către cele mai active firme de consultanţă imobiliară din sectorul de birouri un chestionar pentru a stabili cele mai atractive proiecte de birouri din Bucureşti. Pro­iectele împărţite în trei categorii – sub 10.000 mp, peste 10.000 mp şi parcuri de afaceri – au fost punctate de la 5 la 1 în funcţie de zece criterii, şi anume speci­ficaţiile tehnice, accesibilitatea, eficienţa spaţiilor, eficienţa în operare, vizibilitate şi design, calitatea ser­viciilor de administrare, facilităţile din clădire şi împrejurimi, raport preţ/calitate, rată bună de parcare şi buna reputaţie a chiriaşilor existenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO