ZF Investiți in România

ZF Investiţi în România! Amalia Anghel, SkinMed Clinic: Pe timp de vară mulţi dintre pacienţi sunt români care lucrează în afară

14.05.2024, 00:05 Autor: Bogdan Alecu

Medicul Amalia Anghel, fonda­toarea SkinMed Clinic, centru specializat în dermatologie şi estetică, spune că businessul clinicii continuă să crească şi este susţinut inclusiv de românii care lucrează în afară, dar vin în ţară pentru tratamente.

„Noi am crescut progresiv, adică în 2014 am început cu o clinică cu trei cabinete, ulterior am deschis o clinică mai mare ÅŸi acum mai facem încă un pas ÅŸi suntem în prag de a deshide o nouă clinică în zona de nord. Prin urmare, aÅŸa să zicem, am construit cu paÅŸi mărunÅ£i acest business. Astăzi avem 14 specialităţi, inclusiv chirurgie plastică, chirurgie cardiovasculară, ÅŸi avem în jur de 15 medici colaboratori. Acum, media pe zi este de circa 80 de pacienÅ£i, dar sunt ÅŸi zile în care ajungem la 100 de pacienÅ£i. Din motivul acesta a venit ÅŸi necesitatea deschiderii celui de-al doilea punct de lucru“, a spus Dr. Amalia Anghel, Fondator Skinmed Clinic în cadrul emisiunii ZF InvestiÅ£i în România! Un proiect ZF ÅŸi CEC Bank. Toate proiectele clinicii au fost susÅ£inute prin credite bancare.

Clinica din Capitală funcţionează ca un centru de prevenţie şi monito­rizare a cancerelor cutanate, include partea terapeutică, dar şi o parte de estetică medicală, terapii injectabile, estetica şi cosmetica clasică.

„Mai ales vara, în sezonul estival, am constatat că avem drept pacienţi tocmai români care locuiesc în străinătate, care vin în concediu în ţară şi încearcă să-şi rezolve şi problemele de sănătate plus estetică când vin aici vara“, a spus medicul.

Centrul medical nu are relaţie contractuală cu Casa De Sănătate, serviciile medicale sunt contra-cost.

„Sunt servicii contra cost şi sunt servicii destul de accesibile. Pentru mi­ne a fost foarte important să păs­trăm aceste preţuri în sfera accesibi­lităţii, chiar dacă investiţia în tehnolo­gie a fost extrem de mare. Dar am vrut să avem o adresabilitate largă, pentru că la finalul zilei noi suntem toţi medici şi medicina este o meserie în folosul oamenilor“, a explicat fondatoarea.

În prima clinică investiţia a fost de circa 1,5 mil. euro, cu susţinere bancară, în condiţiile în care o cotă importantă au avut-o echipamentele medicale.

 

 

 

 

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank