ZF Live

Niculae Done, tax partner KPMG, la ZF Live: Sistemul fiscal şi în general, sistemul legislativ al ţării, din `90 până în prezent, a avut o mişcare gen miriapod dar cu picioare lut

Autor: Sorin Pâslaru

01.04.2013, 12:47 267

Niculae Done,tax partner de la KPMG, invitat la ediţia ZF Live, de luni, 1 aprilie, este de părere că principala problemă pe care o are mecanismul de legiferare a fiscalităţii este dezbaterea în parlament a legii.

"Sistemul fiscal şi în general, sistemul legislativ al ţării, din `90 până în prezent, a avut o mişcare gen miriapod dar cu picioare lut: când încerca să accelereze un pic, se fracturau picioarele, râmâneam în urmă cu legislaţia. Mergeam doi paşi înainte, patru înapoi", a spus Niculae Done.

„În spatele comisiilor de specialitate, atât în camera deputaţilor cât şi în senat, nu existau acei specialişti care să înţeleagă şi să prezinte în parlament de ce este necesară introducerea unei noi legi, de ce trebuie modificată o lege”, a adăugat el.

Urmăriţi video pentru o discuţie despre fiscalitatea din Cipru şi efectele asupra economiei româneşti

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO