ZF Live

VIDEO. Monica Belitoiu, Kids Education la ZF Live: Copiii sunt îndrumaţi spre cursuri artistice şi de comunicare

17.04.2015, 14:10 199

„Interesul părinţilor pentru cursurile extraşcolare vine ca o reacţie la problemele sistemului care te învaţă să stai cuminte în bancă câteva ore, să asculţi ce spune profesorul, să memorezi totul şi să lupţi pentru o notă cât mai mare, fără să conteze dacă ai învăţat sau nu ceva. Părinţii sunt interesaţi să ofere o educaţie mai bună copiilor lor. Mulţi dintre ei vor să le ofere acestora posibilitatea de a studia mai departe în străinătate. Acolo sunt foarte importante cunoştinţele din cât mai multe domenii şi modul în care comunici. În acest scop, târgul Kids Education îşi propune să reunescă cele mai bune oferte educaţionale pentru copii disponibile în acest moment în România”, a declarat Monica Beliţoiu, organizator al târgului, în cadrul emisiunii ZF Live.

Am încercat prin acest eveniment să le oferim părinţilor posibilitatea de a alege dintr-o diversitate mare de cursuri aducându-le pe toate în acelaşi loc, a adăugat Beliţoiu. Potrivit organizatorului, în cadrul târgului vor participa şcoli şi grădiniţe private, organizaţii non-guvernamentale care au proiecte educaţionale, cluburi de actorie, cluburi de dans, cluburi de logică şi de educaţie ştiinţifică. Printre noutăţile acestei ediţii se numără şi o şcoală de muzica rock pentru copii. Părinţii sunt foarte interesaţi de cursurile de comunicare şi socializare, cursurile artistice şi cursurile de limbi străine, a precizat Monica Beliţoiu.

Urmăriţi aici mai multe subiecte din ZF Live

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO