ZF Live

VIDEO ZF Live. Câţi bani face o curăţătorie de haine în Bucureşti. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 13 septembrie cu Mircea Simionescu, antreprenor la curăţătoria La Umeraş

Autor: Octavian Calei, Cristian Hostiuc

13.09.2013, 15:12 1212

Curăţătoria de haine „La Umeraş” a început să funcţioneze în luna februarie în urma unei investiţii de 35.000 de euro, bani luaţi cu împrumut de la prieteni, a spus Mircea Simionescu, fondatorul firmei, prezent la emisiunea de business ZF Live de vineri, 13 septembrie, transmisă de luni până vineri de la ora 12:00 pe live.zf.ro.

„În primele două săptămâni am avut o medie de 2-3 clienţi pe zi. În septembrie am ajuns la 15-20 de clienţi pe zi care cheltuie în medie 20 de lei pentru serviciile noastre”, a spus Simionescu.

Cu un venit mediu de 75 de euro pe zi, afacerea lui Simionescu funcţionează încă pe minus, el estimând că "break even-ul" îl va atinge atunci când veniturile vor ajunge la 160 de euro pe zi.

„Este greu pentru că la început lucrez pentru chirie. Plătesc 850 de euro pe lună într-o zonă periferică din Bucureşti”, a spus Simionescu. El estimează că primul milion de lei îl va face peste 2-3 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO