ZF Live

VIDEO ZF Live. Câti români mănâncă la McDonald`s în fiecare lună

Autor: Cătălina Butan,

28.09.2013, 17:05 598

Lanţul de restaurante McDonald`s are trei milioane de vizitatori în fiecare lună din perioada rece, a zis la ZF Live Daniel Boaje, director general al McDonald`s Romania.

“Avem pe lună circa 3 milioane de vizitatori, în perioada rece iar la sfârşitul anului am avut 52 de milioane de vizite în restaurantele McDonald`s din România”, a spus Daniel Boaje în emisiunea ZF Live de marţi, 24 septembrie.

Boaje a mai spus la ZF Live că românii s-au învăţat să mănânce în oraş, o familie luând masa în medie de 14 ori pe lună la restaurant.

“A mânca în oraş a devenit un mod de viaţă al unei familii din România. O familie din România mănâncă în medie de 14 ori pe lună la restaurant în oraş, fie că este vorba de restaurante obişnuite sau cu servire rapidă”, a spus Daniel Boaje.

McDonald`s are în prezent 65 de restaurante în România în 21 de oraşe, dintre care şapte sunt în franciză. Anul acesta, McDonald`s mai deschide încă două restaurante.

VIDEO ZF Live. Românii s-au învăţat să mănânce în oraş. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live, de marţi, 24 septembrie cu Daniel Boaje, McDonald`s România

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO