ZF Live

VIDEO ZF Live. De ce oamenii tehnici eşuează când sunt promovaţi pe poziţii de conducere. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live, de joi, 12 septembrie cu Andrei Pitiş

Autor: Cătălina Butan

12.09.2013, 14:44 463

 

"Consecinţă imediată a faptului că ai promovat cel mai bun din echipă, dintr-odată sigur output-ul acelei echipe s-a diminuat considerabil iar faptul că el poate sau nu să fie cel mai bun manager nu se ştie încă. E un pariu pe care poţi sau nu să-l câştigi", a spus Andrei Pitiş, preşedintele Asociaţie Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) în emisiunea de business ZF Live de joi, 12 septembrie.

Pitiş consideră că un manager bun nu este cel care se bazează pe logică, ci cel care are dobândeşte caracteristică de empatie şi comunică eficient cu angajaţii.

"Multe persoane tehnice se bazează pe logică pentru a reuşi în această poziţie. Când eşti manager sau manager de manager acest lucru nu mai e suficient. Ai nevoie de empatie, comunicare, feeling", a spus Pitiş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO